Over D for Ducati

Wat is D for Ducati?

We zijn een klein enthousiast team dat Ducati-events organiseert in de Randstad.

Ons motto is om hierin telkens weer vernieuwend en creatief te zijn. D for Ducati is een collectief dat veelal opereert in de Randstad, maar ook nationale events bezoekt. Onze events hebben een cultureel randje maar houden vaak een link met techniek.

We zijn onafhankelijk en hebben hierdoor de vrijheid om datgene te doen wat we het liefst willen, namelijk rijden op onze Ducati’s. Je eigen ding doen in groepsverband, hoe klinkt dat?

Voor wie is D for Ducati?

D for Ducati is voor jong en oud, man en vrouw. We zijn opgegroeid in een zeer diverse samenleving en dit heeft gezorgd voor wat we zijn, respectvol naar elkaar en een fijn groepsgevoel, we delen namelijk dezelfde passie! We houden rekening met minder ervaren rijders, maar zorgen voor uitdagende trips voor de doorgewinterde bestuurder. Bij ons zit je letterlijk en figuurlijk goed!

Wanneer organiseren jullie evenementen?

We hebben een evenementenkalender. Hier vind je al onze events met een korte beschrijving. Zoals al eerder vermeld, bezoeken we ook events van de andere aanbieders, dus er is altijd wel iets te doen. Check de agenda en meld je aan. Via onze social media willen we nog wel eens een spontane rit plannen. Stuur ons een mail als je hierin wilt worden opgenomen .

Waar vinden deze evenementen plaats?

We zijn vaak in Amsterdam te vinden. Onze trips en tours gaan uiteraard ook buiten dit gebied, zo is onze D-Trip bijvoorbeeld zelfs een paar dagen in het buitenland. Zie het zo: wij maken een kalender met leuke trips, maar wanneer je een leuke route kent of ideeën hebt, dan kijken we graag met je mee!

Wat kost het?

Je betaalt geen contributie, dit strookt niet met onze gedachtegang.

Motorrijden is een gevoel van vrijheid, we willen dus niet dat je ergens aan vast zit. D for Ducati is ontstaan uit passie en heeft daarom geen winstoogmerk. Dit neemt echter niet weg dat we soms een kleine bijdrage vragen om uit de kosten te komen. Tijdens deelname aan een event van derden zijn er soms kosten gemoeid, maar wat je ervoor terug krijgt, is in geld niet uit te drukken.

We hopen jou en je Ducati zeer binnenkort te ontmoeten op een van onze events.

Wil je meer weten van ons, heb je een creatief idee of altijd al iets willen doen met een groep Ducatirijders? We staan open voor datgene waar het allemaal om draait, jou en jouw Duc!

Lees hier meer over het ontstaan van D for Ducati